Administrativ medarbejder til Sekretariat for Teknik og Kultur

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du mod på at finde løsninger på forskelligartede administrative opgaver? Har du lyst til at opbygge et netværk i en kommunal organisation? Og kan du skabe system i din opgaveløsning? Så er det måske dig, vi søger som administrativ medarbejder i Sekretariat for Teknik og Kultur ved Mariagerfjord Kommune.

Hvem er vi?
Du bliver en del af et lille sekretariat med syv medarbejdere. Sekretariatets primære rolle er at udøve ledelsesunderstøttelse af direktør og fagchefer for de to fagenheder Teknik og Miljø samt Kultur og Fritid, herunder betjening af de tre politiske udvalg på områderne. Derudover understøtter vi også de enkelte fagenheder med forskellige administrative opgaver.

Vi mangler lige nu en ny kollega med en skarp administrativ og personlig profil, der kan bidrage til at løfte de administrative opgaver.

Indhold i stillingen
Vi forventer, at du har en kontoruddannelse, men jobbet kræver også, at du har mod på proaktivt at tage ansvar for at løse nye opgaver og at du kan skabe et effektivt samspil med ledere og kollegaer. Vigtigst er det, at du er serviceminded, har en åben tilgang og nemt ved at sætte dig ind i nye opgaver, systemer og arbejdsgange.

Dine opgaver kommer primært til at bestå af:

 • Mødeplanlægning for tre politiske udvalg, direktør, to fagchefer og afdelingsledere i Teknik og Miljø – og ad hoc bidrage til planlægning af forskellige arrangementer
 • Sekretærbistand for Fjordudvalget og samarbejdsmøder med Mariagerfjord Vand A/S inklusive udsending af dagsordener og referater
 • Administrativ bistand til ledere ved rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere
 • Kontaktsuperbruger, superbruger og skabelondesigner i vores ESDH-system, SBSYS
 • Diverse sekretærbistand og ledelsesunderstøttelse – primært af direktør og fagchefer

Derudover kan du komme til at stå for udlejning af arealer til arrangementer og at hjælpe med informationssikkerhedsarbejdet - afhængigt af din baggrund, erfaring og interesse. Der vil også være flere mindre opgaver, såsom at feriedække ved postfordeling, ligesom du vil bruge tid på ad-hoc hjælp til ledere og kollegaer med forskelligt administrativt arbejde.

Hvem er du?
Vi leder efter en medarbejder, der kan kommunikere tydeligt, er opsøgende i forhold til at få afklaret spørgsmål og er dygtig til at organisere. Du kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og systemer, som du arbejder struktureret og selvstændigt med i en omskiftelig hverdag.

Herudover forestiller vi os, at du:

 • Er rutineret i brugen af Outlook
 • Har erfaring med at arbejde i et ESDH-system - Vi bruger SBSYS
 • Trives med mange kollegaer og at arbejde bredt på tværs af to fagenheder
 • Har mod på at sætte dig ind i og selvstændigt finde løsninger på forskelligartede opgaver, hvor du ved behov kan opsøge hjælp fra kollegaer og leder
 • Kan oparbejde strukturer, overblik og skabe system i din opgaveløsning
 • Er opsøgende, initiativrig og trives som blæksprutte, hvor noget af din tid også går med at hjælpe ledere og kollegaer.

Derudover kan det være en fordel, hvis du har erfaring fra en politisk styret organisation.

Hvorfor vælge Mariagerfjord Kommune som din kommende arbejdsplads?
Ud over nogle spændende opgaver, kan vi tilbyde en tillidsbaseret arbejdsplads med god trivsel. Vi har en uformel atmosfære, der lægger vægt på ordentlighed, hjælpsomhed og stor ansvarsfølelse over for opgaverne.

Vi tilbyder:

 • Fagligt kompetente og engagerede kollegaer
 • Et udviklingsorienteret miljø med fokus på vidensdeling og læring
 • Stor grad af indflydelse på egne opgaver og frihed til selv at tilrettelægge dine arbejdsdage, herunder mulighed for hjemmearbejde.

Sekretariatet er et serviceorgan. Vi vægter det gode samarbejde på tværs af afdelinger og en effektiv ledelsesunderstøttelse højt.

Kan du se dig selv hos os?
Så send din ansøgning, CV og relevante bilag til os senest mandag den 4. marts 2024 via linket.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 13. marts 2024.

Løn og ansættelsesforhold
Dit primære arbejdssted bliver i Sekretariat for Teknik og Kultur, Østergade 22, 9510 Arden.

Det forventes, at du har mulighed for at deltage i møder og aktiviteter andre steder. Vi forventer derfor, at du har kørekort.

Stillingen er på fuld tid med start senest den 1. maj 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatsleder Mie Skotte Sølvkjær på tlf. 6061 7028.

Om os
Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen.

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

Sekretariat for Teknik og Kultur har, sammen med Teknik og Miljø samt Kultur og Fritid, sit virke fra Rådhuset i Arden på Østergade 22. Det er let at komme hertil – hvad enten det er med cykel, bil eller tog.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Mariagerfjord Kommune, Østergade, 22, 9510 Arden

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5987622

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet