Graver søges til Arden og Storarden kirker med ansvar for kirkegårde og kirkeservice 37 timer om ugen

Profilbillede
dato

Stillingen som graver ved kirkerne i Arden og Storarden, Arden Sogn er ledig pr. 01.01.2025 eller tidligere. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Om os:
Vi sætter en ære i at være en nærværende del af det lokale liv og at kunne byde ind med en bred vifte af attraktive aktiviteter. Også kirkegården skal altid være et godt sted at besøge.
Arden Kirke og - Kirkegård ligger sammen med en nyere sognegård, og det er her, vort primære virke foregår. Vi har desuden en ganske særlig middelalderkirke i Storarden med tilhørende kirkegård. Arden Sogn tæller 2700 indbyggere.

Om dig:
Vi forventer, at du har interesse for det folkekirkelige arbejde. Du får brug for et bredt spekter af kompetencer, idet du skal kunne bevare overblikket, når du får ansvaret for løsning af følgende opgaver:

· inddragende ledelse af en gravermedhjælper

· varetage kirkegårdenes vedligeholdelse, gravfæstelser m.m.

· møde kirkens brugere med empati og medmenneskelighed

· varetage rengøring og klargøring af kirkerne

· udføre kirketjeneste ved kirkelige handlinger

· udføre kirkegårdenes administrative opgaver og arbejde i Brandsoft Kirkeportalen

 

Du bliver en nøgleperson både i hverdagen og ved overgange ved skiftende menighedsråd, og derfor er det vigtigt, at du er stabil, pålidelig og har blik for de detaljer, som andre kan overse. Ligeledes får du også en stor rolle i udvikling og nytænkning af kirkegårdene med blik for både historie og fremtidige behov.

 

Vi lægger vægt på at udvikle og bevare et godt arbejdsmiljø, og medarbejdernes trivsel ligger os stærkt på sinde. Derfor gør det heller ikke noget, hvis du har et godt humør, en optimistisk tilgang og gode kommunikative evner.

 

Ansættelse sker ved Arden Sogns Menighedsråd beliggende Kirkealle 2, 9510 Arden.

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer (OAO-S) og Organisationsaftale for kirkefunktionærer med kerneopgaver som kirketjener eller graver indgået mellem Finansministeriet og Forbundet af kirke- og kirkegårdsansatte med tilhørende protokollat for gravere. Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte gravere har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for gravere gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start, hvis du ikke allerede er uddannet.

 

Hvis du ikke er udlært gartner

Løngruppe 1 uden gartnerisk uddannelse. Årslønnen aftales indenfor intervallet 330.381,00 kr. – 394.347,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er årligt kr. 330.381,00 kr.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 24.193,00 kr. (nutidskroner).

Hvis du er udlært gartner

Løngruppe 2 med gartnerisk uddannelse. Årslønnen aftales indenfor intervallet 321.916,00 kr. – 410.442,00 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er årligt kr. 338.012,00 kr.

Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 24.193,00 kr. (nutidskroner).

 

Menighedsrådets forslag til lønniveau incl. rådighedstillæg er 362.205 kr. årligt ved ansættelse på fuld tid (nutidskroner).

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk. Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og FAKK.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Anita Andersen på telefonnummer 21951333.

Ansøgningen med relevante bilag sendes til på mail til 9184fortrolig@sogn.dk.

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 01.11.2024.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 45.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer, og at der er 3 måneders prøvetid.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

ARDEN MENIGHEDSRÅD, Kirkealle, 9510 Arden

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-12-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6130292

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet