K-klasserne i Arden søger to engagerede ressourcelærere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

K-klasserne i Arden søger to engagerede ressourcelærere, som kan varetage særlige indsatser i både K-klasserne og almen. Som ressourcelærer hos os vil du have en central rolle i at lave opstartsforløb og trygge overgange for elever, der har været skolevægrende eller af andre årsager har brug for særlig støtte for en periode. Opgaverne kan også bestå i støtte til elever i udsatte positioner i vores almenklasser samt inklusionsopgaver i samspillet mellem K-klasserne og almen.

Din primære tilknytning vil dog som udgangspunkt være til K-klasserne.

Vi søger medarbejdere der:

  • Har erfaring inden for specialundervisning samt kompetencer i at håndtere udfordringer i et inkluderende miljø.
  • Har relevant uddannelse inden for specialpædagogik, samt evnen til at differentiere undervisningen for at imødekomme individuelle behov.
  • Nyder en vekselvirkning mellem at arbejde meget selvstændigt, men også til tider at indgå i tæt tværfagligt samarbejde på tværs af teams, afdelinger og organisationer.
  • Har en ressourceorienteret tilgang til samarbejde med kollegaer, forældre, og ledelse for at sikre en helhedsorienteret tilgang til undervisning og trivsel.
  • Tilgår de mangeartede opgaver med en stor grad af alsidighed og fleksibilitet

 

Hvorfor søge til Arden Skole?

Arden Skole er en dynamisk og inkluderende arbejdsplads dedikeret til at skabe optimale betingelser for elever med autisme og lægge grundlaget for deres fremtidige succes. Vi tilbyder:

  • Meningsfuldt og givende arbejde: Som ressourcelærer i K-klasserne får du mulighed for at gøre en afgørende forskel i elevernes liv, hvor du understøtter deres mulighed for deltagelse og livsduelighed.
  • Støttende og samarbejdende arbejdsmiljø: Arden Skole værdsætter tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger og øvrigt personale. Vi skaber et positivt og støttende arbejdsmiljø, hvor vi deler erfaringer, ideer og ressourcer for at skabe de bedste betingelser for elevernes læring og trivsel. Som ressourcelærer vil du have tilknytning til vores specialteam KX, hvor der allerede sidder dygtige og erfarne medarbejdere og arbejder med lignende opgaver.
  • Fokus på faglig udvikling: Vi understøtter løbende faglig udvikling og efteruddannelse for vores medarbejdere.
  • Kreative undervisningsmuligheder: Vi opfordrer til kreativitet og differentierede undervisningsmetoder, der imødekommer elevernes individuelle behov og interesser. Arden Skole tilbyder en bred vifte af ressourcer og faciliteter, der giver dig mulighed for at skabe engagerende undervisningsforløb og integrere praktiske og musiske fag.
  • Et sjovt og inspirerende arbejdsmiljø: Vi tror på, at det skal være sjovt at gå på arbejde! Arden Skole er præget af en positiv og energisk atmosfære, hvor der er plads til humor, kreativitet og glæde. Vi værdsætter og anerkender medarbejdernes indsats og skaber rum for fælles arrangementer og sociale aktiviteter.

Stillingerne vil i indeværende år være med tilknytning til KX, men man skal være indforstået med, at opgaverne over tid kan skifte, og at man vil skulle kunne se sig selv som speciallærer på almindelige vilkår med tilknytning til K-klasserne.

Hvis du brænder for at arbejde med elever med autisme og ønsker at være en del af et dedikeret team, der gør en forskel, så er Arden Skole det rette sted for dig!

Ansøgningsfrist er søndag d. 18/2-24. Ansættelsessamtaler forventes afviklet fredag d. 23/2-24. Begge stillinger er faste og på fuld tid. Tiltrædelse er hurtigst muligt eller senest d. 1/4-24.

Du kan læse mere om K-klasserne og Arden Skole generelt på skolens hjemmeside: https://ardenskole.aula.dk/kontaktklasserne

For yderligere information er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Elmer Tvorup på 21 35 75 31 eller elmet@mariagerfjord.dk

 

Om Mariagerfjord kommune 

Mariagerfjord Kommune er en af Danmarks smukkeste kommuner med en unik og varieret natur ved skov, strand og fjord. Vi ligger centralt mellem Aalborg og Aarhus og er på den måde et bindeled mellem Nordjylland og resten af landet. Vores mål er klart: Vi vil mere, og der er plads til flere. Derfor har vi fokus på at skabe de bedste rammer for vores cirka 42.000 borgere, for vores erhvervsliv og for udviklingen af kommunen. 

I Mariagerfjord Kommune ønsker vi, at alle vores 3.400 medarbejdere oplever sig som en vigtig del af fællesskabet. Vi har frihed til at bringe vores kompetencer og ideer i spil, så vi løser kerneopgaven bedst muligt og gør en forskel for vores borgere. Vi har fokus på psykologisk tryghed og viser respekt for hinandens forskelligheder. Alle tager vi et medansvar for fællesskabet og opgaven, og derfor lægger vi også stor vægt på et velfungerende samarbejde i MED-organisationen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Mariagerfjord Kommune, Storardenvej 22, 9510 Arden

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5986597

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet