Sommersol i Bakkerne 2024: Tag vandflyveren til Mariager Fjord!

dato

Festivalgæster kan nu ankomme til den helt unikke Sommersol i Bakkerne-festival på en måde, der er lige så spektakulær som selve begivenheden.

For første gang nogensinde foregår transporten til en dansk festival til lands, til vands og i luften! I anledning af festivalen lander vandflyveren fra Nordic Seaplanes på Mariager Fjord ud for Bramslev Bakker, hvor de driftige festivalsfolk har etableret 'Bramslev Bakker International Airport' for et par dage.

Sommersol i Bakkerne, Bramslev Bakker, Mariager Fjord – 28.-29. juni 2024
Festival i Bramslev Bakker: Til lands, til vands og i luften - Ankom med bus, hjuldamper eller vandfly!

I samarbejde med vandflyveren fra Nordic Seaplanes, hjuldamperen Svanen fra Fjordtours og PP Busser præsenterer Sommersol i Bakkerne en uforglemmelig rejseoplevelse til festivalpladsen ved Bramslev Bakker ved Mariager Fjord.

Vandflyveren kommer direkte fra København og lander kun 100 meter fra festivalspladsen ved Mariager Fjord.

Gæsterne kan se frem til to dage fyldt med oplevelser for krop og sjæl, øjne og ører, feststemning og fordybelse, når de smukke Bramslev Bakker på nordsiden af Mariager Fjord omdannes til Sommersol i Bakkerne festival fra den 28. til 29. juni.

Rejs med vandflyver direkte til festivalen
Oplev Danmark fra oven og land direkte ved Mariager Fjord i en canadisk bygget Twin Otter DHC-6-300 vandflyver. Flyet fra Nordic Seaplanes flyver normalt mellem Aarhus og København, men i anledning af festivalen lander det på Mariager Fjord ud for Bramslev Bakker, hvor de driftige festivalfolk for et par dage har etableret 'Bramslev Bakker International Airport'.

Flyet, der er restaureret med lækker kabine og moderne digital instrumentering, tilbyder også en fantastisk sightseeing-oplevelse med højt monterede vinger, der giver panoramiske udsigter under rejsen fra København til Aarhus på kun 45 minutter.

Sejl med hjuldamperen Svanen
For dem, der foretrækker at nyde den smukke Mariager Fjord fra vandsiden, tilbyder vi en afslappende sejltur med hjuldamperen Svanen. Svanen, bygget på Hvide Sande Shipyard, har plads til 98 passagerer og sejler hele sommeren mellem Hobro, Bramslev og Mariager. Denne nostalgiske sejltur på Danmarks længste fjord vil sætte den afslappede ramme for din festivaloplevelse.

Busser fra alle store byer
For at gøre rejsen endnu mere bekvem vil PP Busser køre fra alle større byer i nærheden, herunder Aarhus, Aalborg, Viborg, Randers og København. Disse busser sikrer, at alle festivalgæster kan nå frem til Bramslev Bakker nemt og komfortabelt. Der er også shuttle-busser fra Hadsund og Hobro.

Musikalsk lineup og festivaloplevelse
Sommersol i Bakkerne finder sted den 28.-29. juni 2024 og byder på et stjernebesat lineup med kunstnere som Mads Langer, Tim Christensen, Klubien & Dans’orkestret, Svea S. og Pauline. Festivalen, som arrangeres af Jim Lyngvild og Mads Hedegaard i samarbejde med Good Boys Agency, lover en uforglemmelig atmosfære med musik, underholdning og fællesskab i de smukke omgivelser ved Bramslev Bakker. Sommersol på Slottet har i 2024 fået en søsterfestival i Bramslev Bakker nær Hobro.

Et væld af stærke partnere og brands har meldt sig på banen og omdanner bakkerne til det perfekte sted for både børn, unge og voksne at se, høre og smage en unik blanding af kulturelle, musikalske og gastronomiske oplevelser.

Bellevue Teatret vil også være en del af Sommersol i Bakkerne. Dette udvidede samarbejde sikrer, at endnu flere kan nyde godt af teatrets unikke kulturtilbud i forbindelse med festivalen.

Billetsalget er i fuld gang
Billetsalget til Sommersol i Bakkerne forventer stor efterspørgsel, så vær hurtig for at sikre din plads til denne enestående festivaloplevelse.

For mere information om festivalen og de seneste opdateringer om kunstnere og billetsalg, besøg venligst vores officielle hjemmeside: sommersolibakkerne.dk.

Kilde: Adventure Danmark
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.