Vil du være med på holdet i det nyåbnede specialafsnit for borgere med omfattende behov for både pleje og specialpædagogisk støtte?

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Plejecenter Myhlenbergparken i Arden søger en pædagog eller en ergoterapeut med ansættelse pr. 1. juli 2023 eller snarest muligt derefter.

Har du lyst til at bringe din faglighed i spil i et stærkt tværfagligt samarbejde med kollegaer, pårørende og borgere – kan du se dig selv arbejde i et tilbud hvor faglighed og samarbejde er højt prioriteret. Vil du være med til at starte og udvikle et nyt afsnit op, og få indflydelse via teamsamarbejde – så send os gerne din ansøgning.

 Vi åbnede i efteråret 2022 et nyt specialafsnit for borgere med omfattende behov for både pleje og specialpædagogisk støtte og søger:

 • en pædagog eller ergoterapeut til dagvagt - 32 timer

Vi søger en pædagog eller ergoterapeut, som har lyst og interesse i at give vore beboere den bedste hverdag i et tværprofessionelt fagligt miljø. Der arbejdes weekendvagt hver 2. weekend. Der må påregnes få aftenvagter ved sygdom, ferie m.v.

Afdelingen har en faglig teamleder, og det vil være denne, sammen med plejecenterlederen, der har ledelsesopgaven. Vi forventer at blive et team på ni kollegaer med forskellige faglige baggrunde. I afdelingen er der seks faste pladser og en afklaringsplads.

Du får mulighed for at indgå i et tværprofessionelt samarbejde, også med den øvrige del af Plejecenter Myhlenbergparken. Vi har stor respekt for, at vi går på arbejde i borgernes hjem, og det stiller krav til vores faglige og etiske kompetencer og refleksioner.

Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk og rehabiliterende tilgang i tværfaglige teams, som tager sit udgangspunkt i den enkelte borger. Vi arbejder ud fra helhedspleje, kontaktpersonsprincippet, og i samarbejde med beboer sætter vi fokus på at vedligeholde og udvikle færdigheder samt at arbejde med kompenserende strategier, så beboerne bliver så selvhjulpen, aktiv og deltagende i eget liv, som det er muligt.

I Mariagerfjord Kommune arbejder vi efter konceptet ”Fremtidens plejecentertilbud”, der indeholder en hverdagskultur, hvor håb, energi og sammenhæng er nøglebegreber.

Vi søger en kollega, der:

 • Kan omsætte sin faglighed i arbejdet med målgruppen og i det tværfaglige samarbejde
 • Er motiveret for at arbejde med målgruppen
 • Arbejder ud fra en rehabiliterende og reflekterende tilgang
 • Er god til at skabe overblik og kan strukturere og prioritere arbejdsopgaver
 • Kan arbejde ud fra kvalitetsstandarder og kliniske retningslinjer/-procedurer
 • Er god til at samarbejde
 • Er stabil og fleksibel.

Vi tilbyder:

 • Nyt afsnit, hvor du får mulighed for indflydelse på opstarten og udviklingen af afsnittet
 • Mulighed for faglig og personlig udvikling, individuelt og i teamet
 • Uddannelse i neuropædagogik og magtanvendelse
 • Engagerede og dygtige kollegaer
 • En arbejdsplads, hvor vi vægter trivsel og arbejdsglæde.

Yderligere oplysninger:

Plejecenterleder Edina Dzekic på tlf. 20 43 27 66.

For mere information om Myhlenbergparken:

https://www.mariagerfjord.dk/Borger/Aeldre/Plejecentre/Myhlenbergparken

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Du er velkommen til at komme forbi til en rundvisning på Plejecenter Myhlenbergparken og få en kop kaffe. Vi glæder os til at høre fra dig.

Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Ansøgning vedhæftet relevant dokumentation for uddannelse og evt. tidligere beskæftigelse sendes elektronisk via Emply Rekrutteringssystem, senest søndag den 11. juni 2023 kl. 12.00.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Mariagerfjord Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Mariagerfjord Kommune, Myhlenbergvej 16, 9510 Arden

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mariagerfjord.career.emply.com/ad/vil-du-vaere-med-pa-holdet-i-det-nyabnede-specialafsnit-for-borgere-med-omfattende/iau079/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5837563

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet